نهضت پوسترهای حمایت از جبهه پایداری

پایداری، همیشه جواب می دهد...

+ انتخابات هم به خوبی و خوشی برگزار شد، هر چند مردم نشان دادند خودشان را، و نشان دادند که هنوز اهل آسایش بیشتر از اهل جنگ، خود نمایی می کنند... من هم با یک صلوات روی هر آنچه دیدم و شنیدم خط کشیدم و خانه ای جدید برای سکونت مجازی ام تاسیس کردم، به همه ی تان می گویم: مهمان حبیب خداست... قدمتان روی چشم! بفرمایید:

+ به علت حجم بالای ترافیک و دانلود، و محدودیت ما در این زمینه، اگر در دانلودِ مستقیم پوسترها دچار مشکل شدید، می توانید از لینک دانلود کمکی که به پست ها افزوده شده استفاده کنید.

+ با توجه به درخواست های مکرر دوستان برای دریافت فایل های لایه باز، لینک دانلود بعضی فایل های PSD هم به پست ها افزوده شد.

جهت مشاهده آنها کلیک کنید.

خلاصه ای از بیانیه "انتخاب اصلح"

... انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم به دلیل شرایط ویژه و بی بدیلی که در روند حرکت تکاملی انقلاب اسلامی و در آغاز دهه پیشرفت و عدالت پدید آمده است از حساسیت خاص و ممتازی بر خوردار است و نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب بیانگر این واقعیت است.با توجه به این شرایط ویژه و حساس بی گمان امت شجاع، بصیر، انقلابی، و ولایی و زمان شناس ایران در پیروی قاطعانه از رهبر حکیم و فرزانه خویش حماسه بزرگی را با انتخاب اصلح رقم زده و برگ زرین دیگری بر صفحات پر افتخار و سراسر عزت خود خواهد افزود.
برادرمان دکتر باقری لنکرانی علاوه بر امتیازات برجسته ای همچون تقوا، دین داری، ولایت مداری ، کار آمدی ، نگاه گفتمانی و رو به جلو ،توجه به خرد جمعی و برنامه محور بودن از مدارج علمی ممتازی برخوردارند.
شایان ذکر است جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اطمینان خاطر و با حجت شرعی این برادر بزرگوار را به ملت ایران معرفی می نماید و اعلام می دارد مادامی که ایشان عملا در خط اسلام عزیز و ولایت مطلقه فقیه باشند پشتیبان بی دریغ ایشان خواهد بود.
...
متن کامل بیانیه را مطالعه کنید:
www.jebhepaydari.ir

آخرین الطاف شما

دوشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۱۲ ق.ظ

نظرات  (۳)

اگر لنکرانی یک روز سابقه جبهه دارد برای ما مشخص کنید تا بدانیم ایشان زمان جنگ کجا بودند ایران امریکا یا ...
همچنین چرا جلیلی جانباز یا فتاح سردار را باید ول کنیم بچسبیم به این بچه
حالا خوبه دکتر لنکرانی تو جبهه ها و تو عملیات‌های باز پس‌گیری مهران، کربلای 5 و مرصاد حضور داشته، که این حرف ها رو می زنید!
بعضی ها که جنگ رو ندیده بودن، می خواستن به اسم رزمنده خودشون رو به ملت قالب کنن.

دکتر لنکرانی که جنگ هم رفته اما هیچوقت ادعا نکرده و از جنگ، کاسبی نکرده.
حالا که انقدر در درس هم موفق بوده پس یقینا نخبه ان.

اما دکتر جلیلی و دکتر فتاح هم گزینه های خوبی بودن ولی خودشون درخواست دادن تا دکتر لنکرانی بیان وسط.
دکتر لنکرانی درود. از هم دبیرستانیهای دبیرستان دانشگاه شیراز شمایم و هنوز از سخنان شما و دیگر نخبهٔ دانش آموختهٔ دبیرستانمان٬ دکتر علی ادیبی٬ در سر صفّ صبحگاه٬ فرازهای زیبایی چون اهمیّت کوشش و پشتکار در دانش اندوزی، اهمیّت نظم در پیشرفت و سربلندی ایران و ... در سینه دارم. بعدها شنیدم علی برای گسترش اندوختهٔ دانشش رهسپار دیار غریب شد. شاید بدانید که علی همچون شما در عنفوان جوانی و در اوج شایستگی در مؤسّسهٔ فناوری جورجیا به درجهٔ استاد تمامی (Full Professor) رسید و در سال 2005 در کاخ سفید نشان Presidential Early Career Award در زمینهٔ مهندسی پزشکی (Bioengineering) را دریافت کرد. مطلّعم که شما با وجود حضور پدرتان درآمریکا از اوایل دههٔ پنجاه شمسی، راه دانش آموختن در سرزمین ابن سینا را به تحصیل در اروپای غربی و یا آمریکای شمالی ترجیح داده، در رشتهٔ پزشکی رده های پیشرفت در درون دانشگاه گرانسنگ پزشکی شیراز را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشتید. درباره ویژگیهای کم مانند شما و علی چه در زمینهٔ دانش اندوزی و چه در پهنهٔ پر چالش خودسازی٬ غیر مستقیم ولی از منابع مورد وثوق مناقبی شنیده ام. اینکه در این آشوبگاه فساد یا حداقل اتّهام فسادهای گوناگون در بین رده های مختلف کشوری (وخدا میداند شاید هم لشکری) دامن همواره پاک نگاه داشته اید در کنار دیگر شایستگی هایتان مجابم میکند که از شما به عنوان یک فرزند سرافراز میهن که با استواری و احساس تکلیفی خالصاً لله گام در راه نامزدی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گذاشته با تمام وجود تشکّر و حمایت کنم. بنده چند سالیست خارج از کشور زندگی میکنم و قبل از آن چند سالی در دوره دانشجویی در دانشکدهٔ مهندسی دانشگاه شیراز در پی سراب به اصطلاح اصلاحات دویدم. خدا را شاکرم که هر چه بوده، هر چه کاشته، هر چه درویده، و هر چه هستم همیشه کوشیده ام از ورود ذره ای که برای آن از توان فکر و بازو بهره نگرفته ام به سفره ام جلوگیری کنم که اگر غیر از این می بود الآن در ایران و شاید در جلسات زودرس انتخاباتی برخی دیگر 'مطرحان' این عرصه سرنوشت ساز مشغول شنیدن توجیهات 'احساس تکلیف' آقایان بودم، نه در حال نوشتن دربارهٔ هم مدرسه ای مایهٔ افتخارم و ورود مبارکش به عرصهٔ این امتحان بزرگ.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی